ICT Beheer

servicedesk

Volledige ontzorging van uw ICT Beheer

U bent ondernemer en houdt zich graag bezig met waar u goed in bent. De keuze om ICT uit te besteden, kan daarom een verstandige keuze zijn. U wilt daarbij wel zekerheid en weten dat alles overal en altijd optimaal werkt. Daarom kunt u nu uw ICT uitbesteden aan de experts van Giani IT Solutions. Als u voor ons kiest, dan kiest u voor werken zonder zorgen, continuïteit, zekerheid en inzetbaarheid. Wij bieden u namelijk ICT beheer oplossing op maat en denken graag met alle klanten mee.

Wat zijn onze ICT Beheer mogelijkheden?

  • ICT Systeembeheer speelt een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering. Professioneel onderhoud moet op tijd uit worden gevoerd en dan bent u dankzij onze experts verzekerd van een veilige en goed werkende ICT beheerder omgeving. Periodiek controleren helpt problemen voorkomen.
  • Monitoring, daarbij maken wij gebruik van de modernste technologie. Daardoor kunnen wij u garanderen dat wij dagelijks in staat zijn om de ICT werkzaamheden geautomatiseerd te monitoren, problemen bekend te maken en professioneel op te lossen.


ICT uitbesteden zonder verrassingen

Heeft u wel eens gedacht aan uitbesteden naar de cloud? Dit biedt u namelijk veel voordelen. U kunt vanaf het moment dat u over bent gestapt overal en altijd werken tegen lage kosten. Vanaf nu realiseert u zelf de ICT Beheer omgeving die bij uw bedrijf past. Combineert u daarom de juiste aanschaf en installatie van hardware met elkaar en u bent verzekerd van succes. Geen zorgen over de prijs, want ook de implementatie van hardware en software is bij de prijs per werkplek per maand inbegrepen. Bij ons geen verrassingen en onverwachte kosten, maar duidelijkheid!


De voordelen van uw ICT uitbesteden aan Giani IT Solutions

Wij, de experts van Giani IT Solutions, hebben passie voor ICT en dit laten wij graag aan u zien. Ieder moment van de dag staan wij voor u klaar met een goed onderbouwd advies. Nog meer voordelen die wij u bieden:

  • Vaste prijzen, geen verrassingen betreffende de kosten maar duidelijkheid!
  • Geïntegreerde totaal oplossing voor software en hardware met elk device (desktop, laptop, tablet en smartphone).
  • Een kostenbesparing van gemiddeld 20% tot 25% in verhouding tot de marktprijs voor ICT beheer omgeving
  • Korte responstijd en een persoonlijke service